November 16, 2011

Hilang barang


Apa korang rasa every time kalau korang misplace or hilang barang?

Rasa OREN?

Rasa kaki?

Aku akan rasa OREN kalau aku lupa kat mana aku letak barang-barang aku. Walaupun barang aku berselerak, tapi aku tau kat mana aku letak. Tu sebabnya kalau orang kemas barang aku, aku akan kalut. Start la aku nak jerit suara kepit.

Tapi aku paling OREN kalau orang cadangkan, "Cuba kau try miss-call jer. Mana tau dapat jumpa balik."

Sedangkan dia tau sah-sah aku tengah cari remote control tv.

Arghhh!!!

AKUBUKANSUPERMAN: Walaupun aku ni comel, aku ni bukan le penyabar orangnya...

4 ulasan:

Siti said...

kat rumah i ni kalo ada hilang brg bukan sbb misplace tp sbb ada org alih. hokhok..

W. Hidney said...

siti... haha ketok kepala

ctek8 said...

Arghhhh!!
memang tensi..kalo la kunci kereta pun leh miss-call je..huhu

W. Hidney said...

ctek8... ada jual ker kunci yg boleh di miss-call? hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...