May 28, 2016

Hidney di Melbourne!


Well as you've already guessed it, Hidney is in Melbourne!!!

*buat-buat menjerit tapi tak keluar suara*

Ekceli trip ni dah lama tertangguh. In a few occasion, aku beli tiket jer tapi tak pakai pun. Sangat rugi considering aku tak kaya-raya. Orang tak derma RM2.6B kat akaun aku...

Kalau dulu aku ber-travel single-mingle, kali ni aku ber-travel dengan wife dan agugu aku. Dengan rezeki yang sekangkang kera ni, aku berjaya tunaikan permintaan wife untuk merasa winter kat negeri omputeh.

Alhamdulillah...

Sekarang musim luruh yang sipi-sipi nak winter kat Melbourne. Tapi suhu dah cecah 8 degree C. Aku sangat risaukan agugu sebab a few days before terbang, dia tangkap selsema yang agak kronik. But dengan un-sangka-rably bila sampai sini dia selamba jer. Tak tangkap selsema.

Daddy bangga. Attaboy!

Im looking forward for more of Australia really. Dont just jump into conclusion when I say I wish I can call her home. For here life is lively and education is at its best.

Rasa nak bukak jalan for agugu jer. At least agugu can claim Australia as his real home one day. Tak macam daddy, asyik bergurau kampung halaman kat Aussie.

Harap impian dan usaha daddy berjaya.

AKUBUKANSUPERMAN: Wismilak!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...