November 17, 2014

Penang Bridge International Marathon 2014


Lepas beberapa tahun terlepas dan makan hati, tahun ni aku dengan finally-nya dapat join Penang Bridge International Marathon. It was held last weekend at Penang's spanking new Sultan Abdul Halim Muadzam Shah bridge.

So what's my verdict?

Despite of the poor organizing, I felt super awesome!

Anyways, walaupun tak dapat kedudukan top 10 dalam larian tu, waima top 1000 pun, aku puas giler sebab berjaya buat catatan masa yang lebih baik. Thanks to Great Eastern Live Great Run, held the previous week in Bangsar.



One might say that I am cray-cray (read as crazy) to join two runs in two successive weeks, but I see that as me preparing myself for a better run. Truth is it works...

My next run would be in December, for PJ Half Marathon.

Anyone joining me?

AKUBUKANSUPERMAN: Wife aku kata kalau aku tak dapat nombor satu dalam PBIM2014, dia nak ikat aku kat jambatan Pulau Pinang tu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...