October 28, 2014

Mak hayam di Shah Alam





Berbekalkan semangat juang yang tinggi dan RM di dalam dompet, hujung minggu lepas aku dan Puan Bini pergi buat Skytrex kat Taman Pertanian Malaysia kat Shah Alam nu.

Untuk yang tak tau apa tu Skytrex, boleh lah tengok sendiri kat website depa kat sini.

Click cepat! *jegilkan mata*

Aku secara zahirnya bukanlah jenis yang suka dengan tempat-tempat tinggi. So bila wife aku cadangkan kami beriadah dengan ber-Skytrex-ing, aku terus nak angkat tangan dan jerit "cadangan ditutup!"

Nasib baik aku tak buat.

So bila aku sampai kat tempat tu, aku nampak banyak adik-adik yang baru nak UP join aktiviti tu. Tercabar la jugak.

Mak hayam mana boleh kalah kan?

Hahaha drama!

Aku signed for Extreme Challenge dengan bayaran RM55 (jer). Ada 34 halangan yang agak mencabar dalam challenge tu dan semua tu perlu dilakukan pada ketinggian maksimum 22 kaki.

So apa verdict-nya?

SEWONOK!!!

Cuba la. Takkan korang nak kalah dengan adik-adik tu kot?

OREN korang nanti...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...