October 20, 2014

Aku dan CAPAM International Run 2014



Mula-mula sari berita penting.

CAPAM disebut sebagai kapam, macam kapal. Bukan sebut macam capal eh. Harap maklum.

Ok isi berita...

Hujung minggu tadi aku dengan konfiden-nya join larian CAPAM Int'l Run. Walaupun ni dah masuk bulan Oktober, CAPAM adalah larian aku yang pertama untuk tahun 2014.

OREN tak?

Larian terakhir aku adalah RatRace...

Tahun 2012...

Dan aku demam dua hari lepas tu...

...

...

Anyway, walaupun lama tak lari, aku berjaya menyudahkan larian yang berjarak 10 kilometer tu dibawah 8 jam.

Ok la tu.

Kot...

Tak banyak gambar yang aku amik sebab aku sorang-sorang jer. Aku tak pandai selfie.

Sebab aku ni pemalu orangnya...


At least aku dapat medal. Hahahaha *gelak horny*

#foreveralone
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...