July 13, 2017

Kejelitaan adalah hak milik setiap insan

Ok tajuk agak merapu.

Korang jangan kecham, aku just nak tarik traffic hahaha *Gelak syaiton-nirrajim*

Baru-baru ni aku ada meeting kat KL. On the way dari tempat parkir, aku nampak banyak sartorial guys yang menggayakan MAN-BUN.

Sebelum korang ingat aku nak melucah, korang rujuk picture kat bawah ni.

Aku tak pasti apa man-bun dalam bahasa Rais Yatim, tapi korang fahamkan apa yang aku nak gebang arini?

 

Kalau dulu, imej ideal untuk seorang lelaki kemas, idaman mertua dan marhayam adalah yang berambut pendek (lagi pendek lagi bagus). But I guess that have changed now and kemas tak semestinya pendek.

So dengan discovery aku yang un-sangka-rable tu, aku teruslah berkira-kira nak simpan rambut panjang dan ber-man-bun ke office.

Berapa lamakah pulak aku nak simpang rambut sampai panjang cegitu. Selama ni aku bedal crew-cut style jer.

Sesuai ker untuk aku?

Aku suspect style ni sesuai untuk lelaki berjambang. Kalau yang clean-faced macam aku ni nak buat man-bun, takut-takut jadi macam ni...


Takut lah aku.

Nanti boss kuis-kuis dagu aku kat office.

Aku kan comel...

AKUBUKANSUPERMAN: Wife aku dah bagi warning. Dia turn-off dengan lelaki rambut panjang...

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...