July 3, 2017

Edisi bumper road trip raya

Selamat hari raya korang!

Confirm berat naikkan?

Takper, lepas ni kita berkampung dalam gym.

Tempohari aku beraya kat Sarawak. Lama giler aku tak balik. Sebab lama dah tak balik, aku amik peluang aritu buat road trip. Kekononnya nak capture ikon setiap bandar yang aku lalu along the way.

And boy I was blessed with some great road-trippers. Senang aku nak kerah diorang tangkap gambar aku.

Here are some of my more senonoh captures.

I leave the rest to your imaginations.

  








Aku banyak terlepas ikon bandar lain sebab cuaca yang tak mengizinkan. Perhaps next year?

Amacam?

Rasa OREN tak?

AKUBUKANSUPERMAN: Dum Spiro Spero. Tanahairku...

2 ulasan:

Faizal Sulaiman said...

Sebagai duta Sarikei, pic diatas sangat Lit.

haha.

Mana kapit? manaaa?


Selamat hari raya, hidney!

W. Hidney said...

Faizal: Kapit tak boleh nak drive. Kena naik bot laju haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...