AKUBUKANSUPERMAN

May 25, 2017

Mat rempit dan Superman

Occasionally bila aku drive kat highway aku akan terserempak dengan few mat rempits, moving swiftly and daringly between each cars as if they were THOR YANG TAK AKAN MENINGGAL!

Ada yang buat aksi Superman...

Ada yang buat wheely...

Tapi rata-rata akan rendahkan badan diorang ke depan untuk lebih aerodinamik.

Jangan tanya aku apa itu aerodinamik.

Aku tau Kumpulan Arrow jer...


Kalau turunkan badan ke depan boleh buatkan diorang jadi lebih aerodinamik dan laju, maknanya aku pun boleh buat benda yang sama untuk lebih laju kalau aku drive kereta aku?

Korang rasa?

Esok aku nak buat aksi Superman plak dalam kereta.

Mana tau kot-kot boleh lagi laju...


AKUBUKANSUPERMAN: Aku pernah tanya wife aku benda yang sama. Dia tengok aku atas bawah lepas tu dan tanya, "HAR YU HOKEI?"

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...