October 15, 2014

Story bonon dan wowon

"Tuan Hidney, tolong tandatangan kat sini..." Dia menghulurkan rekod klinik sambil tersengih.

"Eeii budak ni." Aku bermonolog sendirian.

Buku rekod itu aku amati. Rekod tidak update, tulisannya compang-camping, pen hitam bercampur dengan pen biru...

Kusut...

Macam orangnya...

"Lain kali jangan tunggu dua tiga hari baru nak submit. Tulisan tu biar cantik sikit." Aku cuba menjegilkan mata untuk tampak lebih garang, dengan harapan dia akan takut dan berlagak senormalnya, seperti cewek-cewek ladang yang selalu berurusan denganku.

"Ok boss!" Katanya dan berlalu keluar dari bilikku. Tersengih gedik darab 10.

Nasib baik comel. Kalau tak aku dah humban dalam kolam dah.

Well, that was years ago.

Aku dah tak duduk dalam ladang and now she is my wife.

Dah tak kusut...

Makin comel...

Tapi tulisan tetap compang-camping...

Happy birthday sayang.

Bonon sayang wowon ketat-ketat!



1 ulasan:

Faizal Sulaiman said...

tau tak you all ni sweet sangat!

cecepat dapat baby tau abam! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...