AKUBUKANSUPERMAN

October 14, 2013

That Handsome Little Thing


Hello semua!!!

I just recently launched my small business, which I called That Handsome Little Thing.

I love to personalised my working attire with handkerchieves or some petit little brooch. Untuk yang mungkin terlepas story-story tu, boleh klik kat sini.

Brooch-brooch tu aku buat sendiri tau!

Mungkin ada yang fikir benda-benda macam ni tak macho dah renyah.

Tapi aku rasa lebih baik dari tak macho dari buat benda-benda yang tak berfaedah...

Seperti berjalan mengiring ke mesin fotostet atau buat-buat busy dengan mundar-mandir membawa kertas kosong di pejabat.

Atas dasar benda tak macho ni boleh mendatangkan faedah, dan atas saranan dari beberapa pihak, aku dengan gembiranya berkongsi ketidak-macho-an aku kepada umum dengan membuka tempahan brooch dari pelbagai design dan warna.

Harganya sangat berpatutan untuk item DIY. Proses pembayarannya pulak dijamin mudah dan selamat sebab aku pakai PayPal. Major credit and debit cards also excepted.

Jangan risau, I am an avid online shopper myself. Aku tau apa yang mudah dan selamat untuk online shopping atau dalam bahasa Rais Yatim-nya, pembelian atas talian.

Tak payah cerita panjang, go check it out aje lah eh.

Klik kat sini untuk terus ke That Handsome Little Thing.

Selamat ber-shopping (sakan)!

Also available in Instagram at @handsomelittlething.

AKUBUKANSUPERMAN: Brooch ni sesuai jugak dipakai kat hijab.

3 ulasan:

Faizal Sulaiman said...

ini yg saya cari2. sure akan beli!

Faizal Sulaiman said...

ini yg saya cari2. sure akan beli!

W. Hidney said...

thanks faizal. order le cepat hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...