AKUBUKANSUPERMAN

October 22, 2013

Story Rais Yatim dan blog yang sangat handsome tu


Alhamdulillah lepas seminggu diperkenalkan, aku dah start nampak hasil dari blog handsome aku tu. Very un-sangka-rable dengan sambutan yang aku terima.

Terima kasih aku ucapkan.

Gila terharu aku sampai nangis teresak-esak tepi pintu. Ada time tu aku akan rebah tepi pasu bunga, macho macam biasa.

*posing hantu susu*

Atas sebab aku tak nak bataskan pilihan dan the fact that tak semua suka bunga, aku bagi peluang untuk customer cadangkan design yang diorang nak. Setakat ni tak ada pulak yang request benda yang pelik-pelik.

Aku tunggu jugak yang request design Sinar Mentari Oh Korea atau Aku Nikahi Mu Dengan Bismillah.

Apa pun aku bersyukur sebab request setakat ni agak logik dan tak merapu. Kalau tak, menggigau jugak aku nak berkursus semata nak belajar menjahit design yang diorang nak tu.

Tapi tak per, aku akan tetap gigih dan tabah penuhkan kehendak-kehendak tu.

Customer pun katanya always right kan?

Kan?

Kan???

Comel kan Kak Ton?

Anyway, korang boleh cuci mata dan fikirkan design yang korang nak kat sini.

Boleh jugak cekidaut kat Instgram @handsomelittlething sambil bernyanyi riang.

Agaknya Rais Yatim berminat tak kalau aku design-kan pin Bahasa Jiwa Bangsa atau Ikan Kekek Mak Iloi-iloi?

Apa korang rasa?

AKUBUKANSUPERMAN: Happy dowh!!!

4 ulasan:

Siti said...

Baguih la weh. . Thn dpn insyaallah dpt tunaikan haji hasil menjahit. Hahaha..beribu-ribu tahniah..

Ko buat la Mr. Bean's teddy pulak. Ramai peminat tu..

W. Hidney said...

Siti... macam ada bau-bau carutan jer statement naik haji tu hahaha. memang dah ada yg booking teddy mr. bean ni. giler popular teddy tu

ct cucubi said...

comel, menarik. gud lak business baru bro!

W. Hidney said...

thank you kak siti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...