August 26, 2013

Jalil Hamid dan bubble talk

Bila sebut jer Jalil Hamid, aku teringat ayam.

Tak tau kenapa.

Mungkin rupanya seakan-akaaaaaaaan ayam? *berbisik macam skrip Madu Tiga*

Tak baik tau carut...

Ini adalah entry delay sempena lagu raya. I know its rather late, but we are still in Syawal aren't we?

Anyway dalam banyak-banyak lagu raya kat Malaysia ni, aku paling suka lagu ayam, Eh... I mean Jalil Hamid yang tajuk Raya tu.

Sila lah Gugel.

Part paling best, bila Jalil Hamid layan budak-budak kat hujung lagu tu.

Sabar giler dia. Terus terang aku cakap, aku tak pandai layan budak-budak. Siyes aku tak reti buat bubble talk. Tak pasal-pasal aku akan cakap kat budak-budak macam aku cakap kat kerani Admin kat Office.

"Tolong siapkan report ni. Saya nak cepat. Jangan lambat!"

Atau...

"Kenapa tak makan lagi ni? Bantai kang!"

Err...

Tapi tak bermakna aku tak suka budak-budak.

Sila cair tengok gambar ni...


So soalannya kat sini, berapa ramai korang kat luar sana yang pandai bubble talk?

Tolonglah ajar aku...

AKUBUKANSUPERMAN: Siyes aku tak reti bubble talk...

7 ulasan:

NenetPenne (NP) said...

dulu i pun tak pandai tapi lately ni dah pandai sikit2...

tapi tak reti nak ajar orang..sorry...

gambar last tu sweet jer.... :)

W. Hidney said...

NenetPenne... saya memang sweet #tetibah

bukankosong said...

ko tanya si chan, dia lagi advance

NUke_Rude said...

waaah! daddy! hahaha ;D

zoulmzmn said...

amboih!..
dah boleh jadi bapa kalau macam ni..
syarat2 dah cukup kan?

ekin schmidt said...

gugel or tny jiran sebelah :)

DrMaya said...

Hidney bila kawin? Da dapat baby....ke baby org? Buat je macam cakap ngan kucing atau ikan tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...