June 17, 2013

Cerita tote dan gigit jari

OK agak lama jugak aku tak bersiaran.

Aku busy terbang sana-sini.

Kat dalam Malaysia jer pun.

Tiket company bagi.

Free...

*sila jeles*

Visit lepas aku ke Kuching. Dan everytime aku ke Kuching, aku pasti akan menyinggah kat Gambier Street. Bukan nak beli gambir (not that I need one), aku cuma nak cuci mata.

Tapi biasanya amat jarang aku nak cuci mata jer. Pasti terbeli jugak.

TER-beli...

Disebabkan aku suka kumpul tote, aku akan TER-beli tote kat Gambier. Tote yang dijual kat sini tak macam tote-tote kat tempat lain yang pernah aku pergi.

Tak caya?

Nah aku tunjuk contohnya...


Bukan jer cantik, its environmentally friendly you know!

Boleh aku pakai time buat groccery kat KLCC atau Pavilion.

Aku tak pasti samada tote aku ni akan buatkan orang gigit jari atau tak, tapi ramai gak yang respond minta dibelikan satu.

I can smell business opportunity.

Tunggu entry depan.

Aku ada butirannya.

AKUBUKANSUPERMAN: Rezeki kalau ditunggu takkan datang sendiri. Kena usaha...

5 ulasan:

oshinz said...

oiii sexynya tote tu. rare sangat. dan style!! ka chinggg!!! lai lai mari beli. hehe.

Faizal Sulaiman said...

gile penuh boleh masuk dalam nih!!

NUke_Rude said...

ingatkan pasal kote. lol. hahaha. tapi, i have to agree that that tote is menarik. like oshinz said; rare!

W. Hidney said...

faizal... boleh bawak peti ais sekali. acener? hahaha

W. Hidney said...

nuke... kote? tak pasal2 kena carut kang ampuuuunnnn penunggu gua...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...