March 23, 2013

Basikal aku yang terlalu lawa. Tapi aku lagi lawa

Dalam entry lepas, aku ada men-story-kan jenis-jenis basikal untuk orang yang berbeza.

Dan dengan macho-nya aku telah mengaku yang aku ni sebenarnya berjiwa kuntum.

Aku ok jer...

*gigit meja penuh penyesalan*

Selepas beberapa kali menukar fikiran seperti gadis menukar baju, *posing Katy Perry*, aku pun decide beli basikal yang aku rasa tidaklah terlalu menonjol tetapi praktikal.

Aku tak nak compete dengan basikal aku tu. Kang basikal tu lebih comel dari aku plak.

Makan hati pulak aku kang.


Ni lah basikal yang aku beli. Aku namakan basikal aku sebagai, BASIKAL.

Bukan Betty atau Johnny.

Atau Maryamah Tijo.

...

...

Ok tak lawak.

AKUBUKANSUPERMAN: Muka lagend, dalam hati ada taman...

3 ulasan:

ct cucubi said...

:)

Hulubalang said...

gile comel BASIKAL ko...tp apsal tempat duduk position cam rendah je? ahaksss

W. Hidney said...

ct... apo? hahaha

hulubalang... nak mencarut la tu hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...