January 2, 2013

Tahun baru, semangat baru


Aku rasa macam nak tukar jer design banner AKUBUKANSUPERMAN.

Baru nampak fresh.

Kata pun dah tahun baru kan?

Ada cadangan tak?

Ker cadangan ditutup?

AKUBUKANSUPERMAN: Ada idea tak nak buat camner?

9 ulasan:

oshinz said...

header dulu lagi best.. yang ni emmmphhhhhhh..

Maya said...

Happy new year hidney, never make any resolution but work for opportunities...its will be unsangkarable :)

khairul anwar said...

setuju dgn oshinz

W. Hidney said...

oshinz... kalau ikutkan memang sayang nak buang yg dulu. tapi dah setahun pakai header yg sama. so kena tukar gak hehehe. header yg sekarang ni sementara jer, sementara tunggu yg baru hehe

maya... unsangkarable yer? hehe happy new year to you too maya

khairul... bagi ler idea nak buat yg lebih best hehe

FaizalSulaiman said...

hidney, i gotta say; comeynya header!!!

ct cucubi said...

go go go hidney! ske banner lama tapi kalau yg baru lbh ummphh lg best!
ehem mne ko dpt durian crepen rm5/ 5 pieces tu labu? murah giler kot...

W. Hidney said...

faizal... mekasih abam

ct... labu? hahaha housemate beli kat langat. tak pasti kat mana tapi memang sedap giler b*bi tak tipu

NUke_Rude said...

eventho yang dulu nampak cam awesome, but i have to admit yang the new one is fresh-er daripada yang dulu.

simple. and kena dengan tagline nya.

lebih KUAH dari SUDU!

Kuah hijau! yek!

W. Hidney said...

nuke... header ni utk sementara jer awak. harap2 idea utk header baru akan cepat digarap. eh digarap katanya *sambil buat muka belia*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...