January 22, 2013

Hidney di London


Dulu-dulu kalau aku malas nak gi sekolah, mak aku selalu pesan, "Jangan malas belajar. Mana la tau nanti dah besar boleh pergi London."

Ironically last Monday, aku menjejakkan kakiku di kota London.

Masin betul mulut mak aku...

Kan best kalau dulu dia cakap, "Jangan malas belajar. Mana la tau nanti dah besar boleh kawin dengan anak raja."

Mungkin sekarang aku dah jadi Duke of Batu Caves.

*posing hantu susu*

Anyway, sekarang London tengah winter. Suhu sejuk macam nauzubillah. Kalau bukan sebab aku jakun nak main snow, aku lebih rela duduk terperap dalam bilik macam anak dara.

Anyway, nanti la aku story lagi. Tak larat nak tulis panjang-panjang.

Tunggu story pengalaman aku kat Malaysia Hall dan jalan-jalan kat street market dalam entry yang akan datang.

Wa chow dulu bro!

AKUBUKANSUPERMAN: Lagi picture menarik di entry akan datang...

6 ulasan:

bukankosong said...

tggulah aku jejak jugak nnti

demn!

haha

W. Hidney said...

bukankosong... rasa OREN ker? hehe jangan la

shandye. said...

why the long face mr. hidney? huhu...

Ri said...

berjalan aje ko ek?
haha!

Hulubalang said...

ko gi keje ke gi jalan ni...kalau gi jalan aku sgt oren okayy!! wakaka..

W. Hidney said...

shandye... sajer jer nak long face

ri... alhamdulillah

hulubalang... haha dah pandai pakai OREN yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...