October 12, 2012

UPSR, PMR, STPM dan...


Musim ujian tiba lagi. A few weeks back it was UPSR.

And now its PMR plak.

Tak lama lagi SPM plak.

Lepas tu STPM.

Lepas tu confirm disudahi dengan ujian lisan Mungkar dan Nangkir plak.

Err...

Teringat aku zaman aku muda-muda dulu. Gila nervous aku the night before ujian tu sebab banyak benda tak cover lagi. Time tu, kalau telan buku dapat buatkan aku dapat jawab soalan ujian, confirm aku telan.

Pasti aku dah jadi the wiser Ketua Pemuda UMNO dah sekarang.

So kepada adik-adik yang kat luar sana tu abang nak pesan.

YANG KORANG SURF INTERNET BACA BLOG ORANG NI KENAPA?

PERGI MASUK BILIK BUAT ULANGKAJI!!!

Tu jer pesan abang.

*pose Nyonya Mansoor*

AKUBUKANSUPERMAN: Selamat menghadapi ujian adik-adik...

5 ulasan:

k.e.r.i. said...

gambau #3 tu aku ingatkan sejenis cendawan.

W. Hidney said...

Keri... Tak tahan kan rambut tu? Haha

Siti said...

Abang, abang ni lawak. gambau rambut no3 tu dah mcm rupa letusan Gunung Berapi Anak Krakatau.

sekian.
calon SPM2012

NUke_Rude said...

kalaulah soalan exam macam ni rupanya... rasanya, selak je soalan,, terus hilang semua yg dihafal.

hahahhaa.

W. Hidney said...

siti... BACA BUKU SEKARANG!!! *jerit sehabis kepit*

nuke... al-kisah hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...