AKUBUKANSUPERMAN

October 11, 2012

Cerita brooch, spesis kekuntum dan Taman Tun Dr. Ismail


Sejak dua menjak ni aku suka furnishkan baju pejabat aku dengan hankie dan brooch.

Bukan nak announce kat semua orang yang aku ni spesies kekuntum, tapi sekadar nak menyuntik sedikit fun dalam office wear seharian aku. Tak la nak blend sangat. Karang orang nak tengok pun tak selera.

I am not blessed with Keanu Reeves looks you see. Aku kena la pakai elok untuk orang sedar kewujudan aku.

*muka sedih*


AKUBUKANSUPERMAN: Muka ganas tapi dalam hati ada taman Tun Dr. Ismail...

1 ulasan:

bashy said...

lawa brooch. mana beli?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...