June 28, 2012

Saat awkward yang tak sudah-sudah

Saat awkward, bila tetiba orang yang korang tak kenal tegur korang kat stesen, kata lama tak jumpa dan minta nombor telefon untuk keep in touch.

Like seriously?

Tau la Ella famous. Tapi Ella tak bagi nombor tepon macam tu jer *bengang macam artis*

Saat awkward, bila korang nak apply lip balm dalam tren yang penuh tanpa membuatkan orang ingat korang pakai baju kurung bila malam menjelma...

Dan stiletto merah 4 inci...

Dan cengkam rambut ada rerama...

Saat awkward, bila officemate korang masuk tren yang sama dan start nak borak sedangkan korang nak sambung tido.

Saat awkward, bila korang bagi tempat duduk kat sorang makcik dan semua orang pandang korang sebagai seorang calon menantu yang uber sesuai untuk anak gadis diorang yang uber cantik *duduk bersimpuh sambil tertunduk malu*

Saat awkward, bila sebenarnya korang bagi tempat duduk tu sebab nak jauhkan diri dari officemate korang tu tapi dia macam tak faham-faham.

Lempang kang!

Saat awkward, bila office korang tu kata korang nampak selekeh sedangkan korang abiskan masa berjam-jam depan cermin to make yourself look like Aaron Aziz.


Kejam...

AKUBUKANSUPERMAN: Aku suka naik tren...

3 ulasan:

khairul anwar said...

susah jadi orang famous macam ella ni

jejaka anggun said...

untunglah!

W. Hidney said...

khairul... tak fames mana pun ella ni. biasa2 jer

shaz... untung laaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...