AKUBUKANSUPERMAN

June 7, 2012

Ella oh Ella


Ella rasa... Ella tasuker!

Untuk korang yang follow Twitter aku mesti korang agak familiar dengan tweet yang sewaktu dengan yang kat atas ni.

Kadang-kadang aku bertukar jadi Ella.

Tapi kenapa Ella?

Sebab aku rasa Ella adalah my split personality. Ella adalah seorang yang tak macho dan tak macho.

Manakala aku plak...

Ehem...

Semestinya macho la kan.

Untuk experience lebih banyak Ella, sila follow Twitter aku kat sini.


AKUBUKANSUPERMAN: Aku tunggu jer suatu hari nanti orang tegur aku sebagai Ella dalam train hahaha

9 ulasan:

oshinz said...

kahkahkah.. tak menahan. Ella tu.

Siti said...

tu lah. br je ckp2 dlm hati, hidney ni ada split personality ke?

tp yg kelakarnya bile semalam ke bile yg ko pakai stokin sebelah lain tu. kakaka..

W. Hidney said...

oshinz... bila dah ting-tong, menjadi la ella

siti... owh entry pasal stokin tu akan kuar nanti hahaha

NUke_Rude said...

da cube ke begedil megi tu?
ella rasa ella suker ke tasuker??


hahah. :D

bukankosong said...

OMG!

abu bakar ella :P

bukankosong said...

omg!

abu bakar ella :)

W. Hidney said...

nuke... ella tak try lagi. balik nanti ella try la. ella rasa, ella suker

BK... siapakah tu? *ella pintal2 rambut*

jejaka anggun said...

macho tak macho lah konsepnye?

W. Hidney said...

shaz... a'ah. konsepnya fleksible. kejap macho kejap tak macho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...