May 8, 2012

Story sms selamat pagi dan anugerah


Selalu tak korang hantar sms selamat pagi kat kengkawan korang?

Best ok pepagi dah hantar sms kat kengkawan. Tapi gugur jugak le rambut bila dah ujung bulan.

Satu sms dah RM0.20. Kalau kawan aku 12 juta orang, tak ker RM2.4 juta bil telefon yang aku kena bayar?

*pose pramugara terlampau*

Tapi sekarang memang dah tak ada alasan untuk hantar sms-sms sampai lebam sebab dah banyak platform sms free. Whatsapp and BBM just to name a few.

Unless kalau korang pakai Nokia 3210 lagi...

Aku hantar sms bukan sebab apa. Aku suka bila kengkawan aku happy. Yang bangun tido dengan mood yang agak tak betul tu boleh jadi happy bila dapat sms selamat pagi aku.

Secara tak langsung aku telah menyumbang kepada kemajuan ekonomi negara dengan menaikkan semangat penjawat-penjawat awam.

Sumbangan aku tu patutnya melayakkan aku untuk anugerah Tokoh Maal Hijrah atau anugerah Pandu Puteri Harapan...

AKUBUKANSUPERMAN: Aku tak ting tong...

8 ulasan:

NUke_Rude said...

ni boleh dapat title dato' ni.
hahaha.

pagi dato'!!

obat asam urat alami said...

wweitz... :D

W. Hidney said...

nuke... selamat pagi hahaha

obat... :8)

ADfeez said...

wah.... that title suits u :P

FaizalSulaiman said...

datooooo

W. Hidney said...

adfeez... which one? hahaha

faizal... yer? nak apa? *betul2kan neck tie*

iyllienaz said...

masalahnya, betul ke boleh happy dapat sms pagi2 from u?hahaha

W. Hidney said...

illie... hehe depends gak dgn org. kalau yg moody memanjang, cakap apa pun tetap tak akan happy hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...