May 19, 2012

Of Ally McBeal and Menara U


The famous Alley McBeal use to quote “I want to have a house and fill it with my favourite stuff. I want to be a man who owns his own house and fill it with his favourite stuff. I want to be a man..."

Kata orang, seorang lelaki akan belanja paling besar kat tiga benda.

Kereta.

Rumah.

Dan wife...

And hari ni aku dah sign agreement untuk beli SOHO kat Section 13 Shah Alam, just across MSU and within the vacinity of Shah Alam sport centre.

Its Menara U.


But I still have to wait till June 2013 before I can be in it.

AKUBUKANSUPERMAN: Tak sabarnya...

12 ulasan:

k.e.r.i. said...

Studio apartment is it?
Rasa macam pernah usha rumah ni kat Giant Shah Alam.

Siti said...

apsal time sign agreement tu muka mcm geram sampai ketap2 bibir? hehe..

bukankosong said...

tahun depan je tu

best best best

jemput aku k masa opening house tu

hoho

FaizalSulaiman said...

yah!! rumah ni saya tahu.

memang spot cantik!

tahniah hidney!

W. Hidney said...

keri... bukan studio. soho dua bilik. memang diorg buat promo kat sana

siti... sebab seram dengan cash yg dibayar lepas sain surat agreement tu

bukankosong... okeh set!

faizal... thanks ya

NUke_Rude said...

woot!! tahniah!
boleh buat majlis doa selamat nanti.

hahaha!

achik ezam said...

congrats!

i envy u.


hehehehe

jejaka anggun said...

untunglah dia...

ADfeez said...

wau wau wau!!!

W. Hidney said...

nuke... hahaha insyallah

ezam... hehe jgn la envy i

shaz... alhamdulillah berkat jualan buku resipi masak air i

adfeez... ngeee

nUmara... said...

salam..
i thought it would be complished by end of 2013. if june, than yeay! >.<

W. Hidney said...

numara... it will be completed in June 2013. But i wont be able to buy it :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...