March 30, 2012

Story Singapore yang sangat hebat tu


Hari tu aku ke Kota Singa lagi.

Tapi lawatan aku kejap jer.

Macam trip lepas, aku berpeluang ke Universal Studio Singapore lagi. Siyesly aku rasa seronok walaupun  berkunjung for the second time. Tapi the excitement tu kurang sikit la sebab aku dah boleh agak apa jenis surprise yang menunggu dari setiap ride yang ada kat park tu.

 Maybe there will be no third visit kot.

Unless kalau ada benda baru.


Tapi banyak-banyak ride yang ada kat situ, aku tak akan naik roller coaster.

Aku penakut...

Even water ride kat Jurassic Park yang jatuh manja-manja tu pun aku dah jerit kepit dah.

AKUBUKANSUPERMAN: Tak banyak picture yang aku amik. Just wanna enjoy the view...

4 ulasan:

NUke_Rude said...

hahaha. untungla, da sampai juga ke situ.

:D

Siti said...

br ni pergi JB sikit lagi nak lajak masuk S'pore. passport takdo je kalo dak dah seberang...

W. Hidney said...

nuke... alhamdulillah

siti... lain kali passport kena bawak selalu. mana tau terlajak sampai ke spore lain kali hahaha

jejaka anggun said...

best lah dia.... slalu g spore...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...