March 3, 2012

Story nyanyi dalam kereta dan tetiber rasa OREN

Pernah tak korang sing along dengan lagu kegemaran korang dalam kete masa stuck dalam jem?

Nyanyi plak kuat-kuat sebab confident orang tak akan dengar suara korang yang kadang-kadang antara sumbang dan tak sumbang tu.

Mesti pernah kan?

Cepat ngaku sekarang.

Well aku pernah...

Masa tu aku nyanyi lagu Asyik dari Damasutra.

So as I sang the song *dengan confidentnya* aku perasan orang dalam kete sebelah asyik menoleh every time aku 'tarik' suara.

Bimbang kalau-kalau dia dengar suara sedap aku tu, aku check le empat-empat tingkap kete.

Dan jeng jeng jeng...

Nak gugur OK jantung aku bila aku tengok tingkap belakang tak tutup abis. Mungkin sebab aku lupa naikkan sepenuhnya tadi lepas keluar parking.

Malu weh!

Mana aku nak letak muka?

Nak aku pose Sinchan untuk cover malu, aku tak cukup ruang plak.

Aku bawak kete kecik jer.

OREN sial!!! *jerit suara kepit*

AKUBUKANSUPERMAN: Besar ok kemaluan aku...

5 ulasan:

NUke_Rude said...

hahahahahahahha!!! tak pasal2 org lain dgr suara kepit tu!

lol. hahaha.

laskar pelangi said...

HAHAHA. time jem la boleh feeling rasa tengah dalam bilik karok! HAHAHA. tp amat memalukan kalau orang sebelah tgh pandang pandang! lepas tu mesti lu dah tak nyanyi kan? nak tunggu kereta blah cepat dari jem tu kan? hehehe

nn said...

bahahahha. ok takde kereta so takde pengalaman macam ni. tapi paling2 malu pun kalau bernyanyi2 dari bilik ke toilet kolej tetibe ada orang dalam toilet - malu gila. selalu takde orang sebab blok ni memang banyak kosong -_-"

FaizalSulaiman said...

haahahahaha


nak sainnnnnnn

Awie Omar said...

ko tulah... sebelum nyanyi tak baca Bismillah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...