March 29, 2012

Cerita bowling yang aku tak menang apa-apa tu...


Tempohari aku join Inter-house Bowling Tournament company aku and I happened to mewakili team aku, Rumah Biru.

We Will Blue You Away...

Thats our motto by the way.

The last time aku main bowling was last year, masa aku stationed kat Gua Musang. Masa tu kitorang main kat Kota Bharu.

Aku dapat top 5.

Jer...

Dapat la jugak toaster sebagai hadiah.

Tapi kali ni, aku tak dapat apa-apa sebab cuma top 3 yang akan dapat hadiah. Aku tak berapa nak sedih sebab aku dapat jatuhan pin terbanyak untuk team Biru.

Jatuhan terbanyak jer...

Jer...

*Pose Brad Pitt*

AKUBUKANSUPERMAN: Nanti ada event jogathon. Aku mesti dapat hadiah. Tak pedulik!!!

4 ulasan:

FaizalSulaiman said...

jer..


sangat merendah diri.

*TKDMPA

HAHAHA

W. Hidney said...

faizal... haha i kan sopan lagi merendah diri *duduk bersimpuh*

NUke_Rude said...

hahaha. mmg merendah diri :D

W. Hidney said...

nuke... hahaha tak cayer ker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...