February 29, 2012

Cerita tattoo yang sangat sensitif untuk orang yang terlalu sensitif


Heboh cerita pasal artis luar kena cancel concert gara-gara tattoo kontroversi. Aku rasa kadang-kadang kita bertindak luar rasional dengan ikut perasaan sangat. I am refering to both parties.

Yang buat tattoo tu dan yang cemuh tattoo tu.

Orang yang buat tattoo tu patutnya sedar yang dia akan buat konsert kat negara yang kata iklan AirAsia ada unsur-unsur lucah dan buat kecoh bila orang tunjuk kawasan setinggan kat belakang Menara Petronas dalam Entrapment.

People are being insensitive and too sensitive. Being sensitive is great but being overly too sensitive is just plain WTF.

GET A LIFE ALREADY!

Anyway tempohari aku buat tattoo Superman.

Sebab kalau blog aku namanya AKUBUKANSAILORMOON, mungkin aku akan buat tattoo Sailormoon.

Tattoo henna jer pun. Kalau pun aku buat tattoo betul, aku percaya tak akan ada yang melatah sebab aku tak merancang nak buat concert.

Suara tak sedap...

I'm nobody...

Sekian.

AKUBUKANSUPERMAN: This is purely based on my personal opinion. Bukan nak jatuhkan sesiapa. I still love Tun Dr. M nonetheless...

2 ulasan:

jejaka anggun said...

tak pernah terfikirpun nak buat tattoo... hmmm... nak try lah one day.

NUke_Rude said...

woaaa.. nais. berapa ringgit tatoo itu? hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...