December 29, 2011

Story gigit kasut baru


Korang pernah dengar tak petua orang dulu-dulu pasal kasut baru? Kononnya kita kena gigit dulu kasut tu sebelum pakai untuk mengelakkan kasut tu gigit kita balik.

Tak sangka orang dulu-dulu sangat nakal dan boleh came out dengan petua yang sungguh kinky itu...

*senyum horny*

Nasib baik diorang tak suruh kita makan kasut tu sebelum kasut tu makan kita balik.

Sadis...

Actually orang kata renggangkan kasut tu sebelum pakai. Biar kasut tu lembut sikit dan tak buatkan kaki kita sakit kalau memakainya.

Bukannya gigit atau makan.

Kasut tu tak berdosa untuk digigit dan dimakan...

Kesian kasut tu tau...

AKUBUKANSUPERMAN: Kalau gigit kuat sangat dan kasut tu rosak, at least ada alasan nak beli baru kan? Kanak-kanak Dumex sungguh!

8 ulasan:

FaizalSulaiman said...

cecah budu sedakk hahahaha

ct cucubi said...

haha.. pernah sekali gigit.. huhuhu sbb kene paksa.. tp org kata boleh juga sapu lilin kat bhgn belakang kasut [dlm] B-)

W. Hidney said...

faizal... make kasuk dengay budu. tebaek weh!!!

ct... kena ketuk tak dgn kasut tu? hahaha

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

haha..xpenah buat..tapi mudah je nak elak kaki melecet pakai kasut..pakai je stoking kan..senang.. hehe

W. Hidney said...

cik moon... dah pakai stokin paling tebal pun tetap melecet jugak

jejaka anggun said...

gigit kasut tuh sampai sumbing ker atau buat ala2 love bite?

nn said...

takde maknanya. member pernah buat, melecet gak kaki dia. haha

W. Hidney said...

shaz... buat mcm love bite jer kot. kalau sumbing maknanya kena beli baru ler hehehe

nn... hehehe tu namanya petua. tak terbukti berkesan atau tak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...