December 31, 2011

Nilai seorang lelaki

Orang kata, untuk mencapai status 'sejati', seorang lelaki perlu mempunyai ciri-ciri berikut.

1. Pandai repair paip rosak.
2. Tak nangis bila tengok Ombak Rindu.
3. Suka boobs.
4. Makan meja bersepah.
5. Tak reti on kan microwave.
6. Suka boobs.
7. Tak pandai masak Semanis Anggur Semasam Cuka (sekadar memetik nama resipi melampau Masterchef Malaysia)
8. Jalan berkepak.
9. Gila benci Manhester United.
10. Suka boobs.

Tapi aku rasa untuk menjadi lelaki sejati, seseorang tu kena sayang mak dia dalam-dalam.

*irama jiwang berkeju berkumandang*

Boboi sayang mak! *hingus meleleh*


AKUBUKANSUPERMAN: Entry ini ditulis oleh lelaki sejati yang sangat macho

8 ulasan:

shandye. said...

selamat tahun baru abg hidney!
semoga 2012 membuka lembaran baru yang lebih bermakna untuk kita semua...

=)

Maya said...

Salam Hidney, lama tak menjenguk awak..aiseh, sb bujang lg dok la ketiak mak kan, cu tengok setaun dua lagi bila dah tukar status, pasti dok bawah ketiak boobs..hueheehe.

Siti said...

boboi...
ala tomey-tomey....

ct cucubi said...

hahahaha.. yelah tu bro

asyraf ahmad said...

haha
kenape ade suka boobs 3kali??
hahah

HNY2012..moga tahun ni rezeki murah.amin...

1st time bin here.nice blog, nice pic editting..EPIC tuu...

ACAP
Ur blog should be in my bwalking list 2012?check it out at ACAPSUUR

W. Hidney said...

shandye... amin. happy new year to you too ya. jgn stop menulis

maya... wah pandai dah baca masa depan i. best ker duduk bawah ketiak bini? hehehe

siti... *kelip mata lelaju*

ct... hahaha tak cayer ker? sumpah betul tau ngeee

asyraf... ulang 3 kali tu namanya penekanan, supaya semua orang tau hehe. thanks sebab jatuh cinta pandang pertama kat blog ni. i akan blogwalk sambil moonwalk ke your blog lepas ni. happy new year to you too asyraf

jejaka anggun said...

mak pun sayang kau, nyah!

W. Hidney said...

shaz... *chuckle*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...