December 28, 2011

Kau rasa kau dj ker?


Semenjak dua menjak ni aku makin annoyed dengan spesis yang suka nak mainkan lagu kuat-kuat kat handphone diorang kat tempat awam.

Diorang rasa cool sangat ker kalau buat cam tu?

Walau pun aku rasa citarasa muzik aku up to date, aku tak akan mainkan lagu kuat-kuat kat iPhone4 aku.

Diulangi iPhone4 aku. *posing Maryamah Tijo*

Korang nak tau kenapa?

Pertama, aku percaya lain orang lain citarasanya. Aku tak confident orang lain akan suka dengan pilihan lagu aku. Aku peminat tegar lagu jiwang meleleh. Muka aku mungkin lagend, tapi dalam hati tetap ada taman.

Kedua, amalan mainkan lagu kat handphone kuat-kuat ni tak akan mendatangkan apa-apa faedah atau pun kupon pembelian percuma kat pasaraya-pasaraya terkemuka negara melainkan sumpah seranah orang yang annoyed macam aku dan yang paling penting, membazir bateri phone jer.

Ketiga... We don't need three reasons to know the thing we do is stupid.

Period!

AKUBUKANSUPERMAN: Diulangi iPhone4 aku...

10 ulasan:

FaizalSulaiman said...

orang begini nak tampar rasanya.nak dengar gi main lagu kat umah la

NUke_Rude said...

i like!!!!
betul tu. tambah2 kalo yg pasang lagu K-Pop kuat2.

No no. BUkan Korea.

The other K.

W. Hidney said...

faizal... bukan takat tampar, rejam dan sula sekali har har har har *gelak horny*

nuke... hahaha faham sgt

tengku_fir21 said...

hahaha saya dgr lagu korea hokies haha

W. Hidney said...

fir... hahaha minat k-pop ker? *muntah ijau*

aidil dbahri said...

hahaha. lawak

ADfeez said...

hahahaha.. tau xpe.. bodo sgt org cmtuh.... tampaq ngan selipar jopun jer..*oren*

W. Hidney said...

aidil... lama tak nampak bro? sihat?

adfeez... selipar korea dan selipar rusia pun ok jugak

jejaka anggun said...

dorg tuh mengalami masalah pekak dekat. speaker yg dipakai berbentuk cembung.

W. Hidney said...

shaz... hahaha teori mana u amik ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...