December 21, 2011

Aku di Lawas lagi


Pergh lama seh aku tak ke udara.

Korang rindu aku tak?

Gila malas aku nak update sejak dua menjak ni.

But hey, I'm here now. There there don't get teary on me. I ain't going anywhere.

Well literally speaking...

Aku sekarang ni tengah outstation, almost a month now in Borneo. Doing things that I'm very good at, bossing people around and looking good while doing it.

*posing Erman Manan*

Dua minggu lepas, aku kat Miri. Sekarang aku kat Lawas.

Memang tempat lawatan aku tak gempak.

Tunggu la company aku bukak estate kat Milan.

Time tu aku confirm mesti korang akan rasa OREN.


AKUBUKANSUPERMAN: The people of Lawas will call every visitors as Sir. Cool kan?

4 ulasan:

FaizalSulaiman said...

twin otter kan tu?

nampak comel je kat udara.hehehe

Siti said...

mcm best je keje selalu travel ni.

jejaka anggun said...

hey, come to Gravy Baby cafe, seksyen 13 Shah Alam for my book launching this saturday. starts at 3pm.

W. Hidney said...

faizal... nampak jer comel. tapi sangat menakutkan!

siti... hahaha yer ker? *gelak nerves*

shaz... oyeh bebeh! i'll be there insyallah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...