November 12, 2011

Selipar tido?

Masih berkenaan dengan kasut, sebab aku suka kasut. Tapi kasut-kasut yang aku suka bukan le yang memahal macam sesetengah orang tu.

Aku bukan dari high society...

Makan kedai mamak jer.

Dalam banyak-banyak kasut yang aku ada sekarang, Camper Wabi ni adalah favourite aku. Memang selesa kalau dipakai especially kalau nak gi dating atau makan-makan kat Mekdi atau bawak jalan-jalan kat Singapore.

Klik sini untuk contoh.

Rupa Camper Wabi memang macam selipar tido sikit and people will tend to get confused, "Kau keluar pakai selipar tido ni kenapa? Ting tong ek?"

Jangan gusar. Bila orang ajukan soalan camtu kat korang, korang cuma perlu cakap, "So? Kau ader?" *sambil posing Accapan.

Sekian...

AKUBUKANSUPERMAN: Camper ada satu kedai jer kat Malaysia. Ada kat The Gardens Mid Valley. Cekidaut!!!

5 ulasan:

bukankosong said...

alop pakcikkk!!

kedai mamak tu mahal k

:p

then kedai penambah lemak...

oh patutla..ko..mkn...gemuk..

*sila oren ye :p

FaizalSulaiman said...

yang penting selipar tu bahan recycle!suka suka!

Maria James said...

lau cmtu i nak lah jalan2 with u g lion-pore. kekekekekekeke :P

i lebih suka selipar kaki ayam in ur previous entry tu

jejaka anggun said...

kita pakai sipar tat sing jer...

W. Hidney said...

bk... OREN!!! *jerit sore kepit*

faizal... oh yes! recycle is the new sexy thing

mia... hehehe spore will not go anywhere dear. it awaits u

shaz... gi pavilion?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...