November 15, 2011

Nama oh nama

Selalu jugak aku berfikir, kenapa nama anak orang zaman sekarang mesti lebih dari 2 perkataan.

Cantik-cantik plak tu.

Contohnya...

Fathul Akhdan Isabella Nur Muriah binti Mamat.

Tak ker sedih nama bapak seketul cegitu jer?

Apa pun aku sangat bangga dengan nama yang ayah aku bagi kat aku walaupun kadang-kadang tergeliat orang nak sebut.

Ada yang sebut Hikni...

Ada yang sebut Hipni...

Ada yang sebut Hindi...

Tak kurang ada jugak yang sebut 'Hit me baby one more time'...

*posing Britney Spears

Thank you ayah.

Wo ai ni much much...

AKUBUKANSUPERMAN: Nama anak aku nanti tak boleh lagi glamour dari nama aku. Aku tanak kalah. Tidak!!!

9 ulasan:

Lelaki Ini said...

huhuh
tue la..
makin lama nama anak makin cggih..
tue yg susah nak sebut..
heheheh

dah foolooooweeedd blog simple nieyh!

W. Hidney said...

lelaki itu... yeay! bertambah lagi follower. thanks bebanyak!!! *jerit suara kepit*

Maria James said...

mcm menaarik je "hit me baby one more time" tu hahahaha

FaizalSulaiman said...

hidneyyy

one of my blogger fren yg sangat unik namanya. takde kene mengena ngan barney n fren kan?muehehehehe

jejaka anggun said...

makin glamer dia nih... follower dah makin ramai. mentang2 nama dia sedap.

W. Hidney said...

Mia... Hahaha agree

Faizal... Owh that is si flattering

Shaz... Tapi i tak menang anugerah penulis terbaik mcm u hehe

crescent said...

sedap nama u...i loike...

tapi...

nama i lagi sedap...

*matilah berangan...hahaha...

pengsan...

ctek8 said...

nama u ala-ala omputehh gituw.. curlass kau

W. Hidney said...

crescent... *pengsan*

ctek8... hahaha alhamdulillah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...