November 10, 2011

Macam kaki ayam lah!

Semalam aku lari-lari comel kat taman KLCC. *sambil pintal-pintal rambut

Macam biasa la kan. Orang comel kena la lari dengan comelnya.

...

...

...

Ok kita teruskan...

Tengah aku lari-lari tu kan, aku nampak sorang mat salleh ni lari pakai kasut yang nampak macam stoking jari yang kita biasa tengok tu.

Tak pernah tengok stoking tu camner?

Siyes?

Nah!


So aku fikir takkan ler dia lari pakai stoking jer kot. Gilo apo? Sengkek sangat ker sampai tak mampu nak beli kasut?

Jadi untuk tengok dengan lebih dekat, aku cuba le mengekor belakang mat salleh tu. Mat salleh tu pulak lari laju macam haram.

Mengah ok!

Tapi berjaya jugak le aku tengok kasut tu. Siyesli aku jadi FELDA kejap sebab aku tak pernah nampak kasut yang pelik sangat macam tu.

Pelik tapi macam best giler. Mesti rasa macam kaki ayam jer kalau lari pakai kasut tu kan?


Nak beli la sepasang lepas dapat gaji nanti.

Tak pedulik!!!

Cuba try Google Vibram Five Fingers untuk maklumat lanjut pasal kasut tu.

Jangan tanya aku Google tu apa.

Aku bantai kang!

AKUBUKANSUPERMAN: Bulan lepas aku susut 3 kilo. Susut bukan sebab tak makan. Susut sebab aku selalu joging. Faham tak?

8 ulasan:

Pojiepooh Abdullah said...

geliklahhh! cam kaki alien!

jejaka anggun said...

penah nampak mat saleh lari ngan tangan?

kin said...

Dinasihatkan jangan pakai masa gi dating ok, Reel?
...Unless she's wearing the same kasut gak.

(seyesly saya sedang cuba memahami citarasa anda itu)

crescent said...

hahaha...omg...cute gile kasut camtue...alang alang nak beli kan...beli 2...bagi sy satu...hahaha...

*pengsan...

hafizulhakim said...

memang best kasut ni.style~

W. Hidney said...

pojie... maknanya kaki u macam alien la hahaha

shaz... u know what they say about mat sallehs and their hands haha

kak kin... dont think too hard kak kin. reel ni sangat simple orangnya. cuma kadang2 tu ting tong sikit hehe

crescent... *pengsan tujuh saat*

hafizul... stylo dan best. tak lupa selesa jugak

Maya said...

hololo...hidney baru tau kasuut ni? org dah tau taun lepas lagik :p

W. Hidney said...

maya... LOL u plak duduk mana kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...