November 13, 2011

Dulu hot sekarang tidak lagi


Dulu aku pernah satu class dengan awek ni. Dia memang lah hot sangat *siyes aku tak tipu...

Selumrahnya orang hot ni tend to be kekwat dan snobby. Suka buli insan lain yang lemah dan tidak berdaya.

Biasa la tu kan?

Tapi aku tak cakap semua.

Aku cakap selumrahnya. Harap maklum.

So this girl, dia ni memang hot dan semua girl nak jadi macam dia dan guys wanted to date her.

Me included...

Tapi dia ni tak le kekwat. Cuma dia tak pernah nak setuju bila aku nak bawak dia dating ke Mekdi dulu sebab aku tak lawa. Kurus sekeping jer plak tu...

Tu cerita lama. Aku pun dah lupa siapa nama dia. Tapi tatau camner, hari tu aku terserempak dengan dia kat KLCC.

Actually aku tak kenal dia, tapi dia yang tegur aku. "Eh kitak Hidney nak?"

Mula-mula aku ingat she was like another fan. *Banyak sangat le fan kau kan!!! Aku senyum sehandsomenya dan tanya dia siapa. Lepas dia explain baru la aku ingat she was that hot girl.

But she is no longger as hot lah!

Sorry for being judgemental, tapi aku pernah dengar orang kata, hot people time sekolah-sekolah dulu tend to think they will forever be bold and beautiful. And that they don't think they need to anything else to maintain their hot-ness. They eat poorly. They don't workout. They don't even groom!

"Lain nar rupa kitak. Sik kedak dolok. Kacak kitak. Nasib bait kamek dapat cam. Kitak dah kawin?" Dia tanya.

Kenapa soalan kawin yang dia perlu tanya dulu? Aku geleng jer. Tapi nasib baik aku tak pose Sinchan kat situ.

Tapi seriously. She look different. Mungkin teori bold and beautiful tu betul kot?

Sebab aku dulu huduh. Sekarang dia kata aku kacak dowh! *Posing Zaiton Sameon

Krik krik krik...

Krik krik...

Krik...

Ok aku perlu stop menulis kat sini.

Karang ada orang lempang aku pakai terompah plak.

AKUBUKANSUPERMAN: All the time spent in gym is so worthy...

8 ulasan:

ADfeez said...

hahahhaha.... btul.. stuju.. dlu pun i diantara insan yg tidak diperasan... skg nie... hahahahha.. x smpai hati nk ckp .. boley? :P

NUke_Rude said...

haha.
sib baik aku x berapa hot sgt zaman sekolah dlu.
skang baru hot.


haha.

W. Hidney said...

adfeez... ala cakap ajer le skrg u dah hot. kalau bukan u nak puji diri sendiri, siapa lagi kan? hahaha

nuke... hahaha thats the spirit

Maria James said...

i maintain je hot? :P

W. Hidney said...

Mia... Sbb hot is ur middle name. Maria hot james chayak hehe

jejaka anggun said...

lain org lain diciptakan kot... i sejak2 lahir sampai skang hot... hot temper yg paling2 skalik...

W. Hidney said...

shaz... u lain. u're in a different league all together la hehehe

aidil dbahri said...

lol. im the one yg selalu kena. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...