October 31, 2011

O Re Piya


Sajer aku nak kongsi lagu favourite aku dalam versi yang lebih up. Lemme know how you guys feel after listening to this medley.

I bet korang setuju kalau aku kata rupa bukanlah segalanya.

Muka Felda tapi suara heavenly.

Sila OREN...

AKUBUKANSUPERMAN: Siyes aku tak ada idea nak tulis apa

11 ulasan:

crescent said...

muka felda suara heavenly???

*pengsan...

ini baru vokal bukan sekadar rupa...hahaha...

W. Hidney said...

crescent... hehe betul tu. kalau kat barat boleh gi jauh ni. tapi kalau kat malaysia, noreh getah ajer le

aidil dbahri said...

we wait your hot2 story! pfffffffft

crescent said...

en. hidney nah hadiah...hahaha...

http://bulancrescent.blogspot.com/2011/11/ding-dang.html

tengku_fir21 said...

1st time dgr masa tonton talentime

W. Hidney said...

aidil... hahaha adoh mak. nak kena perah otak la lepas utk story hot. ada org menunggu rupanya *tangan didada mata ke atas LOL

crescent... yeay!!!

fir... org dedicate kan lagu ni utk i. tatau apa maksudnya, but rasa macam besh!

jejaka anggun said...

muke felda suara felcra.. bagaimana?

W. Hidney said...

shaz... azab la jawabnya

FaizalSulaiman said...

like this song so much!!

NAZRUL AZAT said...

hi abang superman :-)

W. Hidney said...

faizal... we all do faizal

nazrul... hai hai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...