October 6, 2011

I can be retro too

Semua orang tahu aku lahir tahun 1996. So maknanya umur aku sekarang 15 tahun le. *posing pocong ngensot

Tapi macamana kalau aku lahir tahun 1930?

Camner la agaknya rupa aku ek?

Adakah aku akan secomel sekarang?

Mari kita tengok.

Jeng jeng jeng...


Gambar yang last tu aku tak tau datang dari mana.

Sumpah!

Caya lah...

AKUBUKANSUPERMAN: I look like my mother. Creepy...

12 ulasan:

NUke_Rude said...

gambar yang last tu tetap terbaik!!!!

W. Hidney said...

Nuke... Alamak! Tidaaaaakkkkkk!

jejaka anggun said...

comel. mcm cikgu ros dlm pendekar bujang lapok...

bukankosong said...

oh mai!

cuba ko gelapkan tone warna muka ko,sure dh tukar bangsa

Africa?

hahahahaha...sila OREN

Pojiepooh Abdullah said...

Muka takleh blah, mintak kasut namanya!
Hahahaha!
Muka last tuh muka Nyonya Mansor lah!!!
Heyy mana buat nak jugak!

W. Hidney said...

shaz... hahaha u think? *sambil nyanyi lagu Bulan Dipagar Bintang

bk... OREN!

pojie... hahaha nak jugak? try gi ke www.yearbookyourself.com

kin said...

Reel.. Gamba yg ke-6 tu iras-iras Jet Lee, you ;)

Siti said...

adoi... tak menahan nak gelak mlm2 jemahat ni tgk gambar2 tu.

aku rasa ko sesuai dgn nombor 4 tu. ala-ala dr ismadi..

Maya said...

Hidney you kurang kerja ya? Since your Sarelisgh is far better than mine, Apa kata you proof-read my thesis..ngeee

crescent said...

ahahaha...pengsan jap bace komen pojie yg pic last tue nyonya mansur...ahaha...

W. Hidney said...

kak kin... jet lee? tang mana yg nampak macam jet lee tu kak kin? hahaha

siti... hehe tu arr pasal. sejibik kan?

maya... sarelisgh tu mender? english versi baru ker? hahahaha. actually tak ada banyak mana pun masa. but i make time sebab nanti org akan rasa OREN kalau tak update hahahaha *alasan*

crescent... i pun pengsan jugak lepas i baca komen pojie tu hehehe

adie said...

wah! kah! kah1 kah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...