AKUBUKANSUPERMAN

September 9, 2011

Of wet market dan Zaiton Sameon

Kalau aku kat kampung, aku suka jalan-jalan kat wet market in the morning. Daripada duduk menembamkan diri kat rumah, baik aku keluar dan cuci mata kat wet market. Mana la tau dapat jumpa yang berkenan di hati. Boleh aku bawak balik dan perkenalkan kat mak ayah.

Selain dari tu, aku boleh beli ikan dan sayur segar untuk lunch. Kalau dah masak pun aku tak pandai, at least aku beli ler bahan-bahan untuk masakannya. Baru la bakal mak mertua sayang...

*posing Zaiton Sameon

The following adalah gambar-gambar yang sempat ditangkap oleh photograper rasmi aku sempena lawatan rasmi aku ke wet market kat kampung aku tempohari.


AKUBUKANSUPERMAN: Nak beli ikan pun orang tangkap gambar. Haish...

7 ulasan:

shandye. said...

gigih sangat bergambar. abes ape je yg dibeli? hahaha...

Megat said...

kelas kakak berangan Siti Nurhaliza tu

Siti said...

ntah..gi paso pon kental ngambik gambo. feeling blogger tegar sgt...haha...☺

sarawakianboy said...

Ya ampun, semangat habis pergi pasar siap berposing zaiton sameon bagai.

Baguslah Reel, tak pandai masak pergi pasar tolong belikan barang dapur semuak, untung #dearfuturewife u nanti.. kalau u tak pandai masak, i boleh masakkan, tapi u kenala beli kat pasar. eh, eh!

Well, terus terang, dulu rajin la pergi pasar ngn my mom, tapi itu cite kecik2 dulu, dah dekat 12 tahun lebih kot tak gi wet market..tapi kalau pergi pasar i suka pergi kt tempat jual ikan, gigih tgk abang2 potong ikan.. hihi!

W. Hidney said...

shandye... beli banyak la. wet marker jer yg i tak beli

megat... kelas kan?

siti... tak tegar tapi tu bukan alasan untuk ambik gambar kat wet market dah post kat blog

naz... memang untung #dearfuturewife i tu. siapa la agaknya kan? hahaha

jejaka anggun said...

belum pernah tau amik gambar posing2 kat pasar nih.. nak cubelah!

W. Hidney said...

Shaz... Cuba try. Panggil i sekali yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...