August 1, 2011

Silap sms

Biasa tak korang terima sms ucapan selamat berpuasa dari member on the nights of early Ramadhan?

Biasa la tu kan.

Tapi pernah tak korang terima sms ucapan selamat hari raya on the second day of puasa?

Semangat ni...

Aku pernah dapat sms raya dari member yang tersilap hantar sms yang dia dah siap karang dan intend to spread it out on the final days of Ramadhan.

Rasa macam hilang ingatan aku lepas baca sms tu.

Sms ni kalau tersilap hantar padah akibatnya yer kawan-kawan. Kalau akibatnya bukan perang, paling-paling pun akan menyebabkan rasa OREN yang berlarutan.

Especially kalau sms yang berbunyi, "Sayang buat apa tu? Meh le temankan I kat sini. Kesian I sorang-sorang. Sejuk plak tu."

Dan sms tu dihantar kat boss...

AKUBUKANSUPERMAN: Bila terlepas cakap people tend to forgive and forget. Tapi bila terlepas sms people tend to forgive and keep. Bukti nak mengORENkan orang balik tu...

9 ulasan:

epol said...

lol..kalo sms yang last tu betul2 jadi bukan rasa iren dah..rasa ribina lemon gandingan ideal dah kot..haha

FaizalSulaiman said...

pernah dapat dari student,


'b, b buat apew tu?nantew yunk kol b eyk'

Allah masa baca tu gewdix nye rasa,hahaha

esoknya tak habis dia minta maaf.hahaha

bukankosong said...

tahniah..

anda bakal dibahankan berkurun2 lamanya

W. Hidney said...

epol... wow macam best jer rasa tu. rasa baru ker?

faizal... hahaha kalau i, i akan jawab balik. layan seadanya

BK... adoh memang le semestinya megi

Azura Iznil said...

Kalau yang hantar tu lelaki dan boss tu lelaki..mau boss tu muntah darah. Tapi kalau yang hantar tu pompuan cantiks dan boss lelaki miang....hohoho...mesti rasa chocolate...haha.

jejaka anggun said...

dah lama dah kot ribena lemon tuh... iklan grapes ngan lemon menari lagu hindi kalo x silap...


ps: i biasa dpt sms camtuh dr boss... hmmm... bln puasa nih jer kureng sket...

Lara said...

Pernah tersilap hntar sms, tgh gaduh ngan Bf then kebetulan kat opis, bos suruh send number telefon tapi tersend msg maki hamun...haha..tebalnyer muka ngadap muka bossss...haha

W. Hidney said...

kak zura... eh? rasa coklet ek? hehehe

shaz... hebat! bagi nombor i kat boss u. nanti boleh le dia pura2 silap hantar sms kat i

lara... hahaha rasa OREN tak lepas tu? hahaha kesian deh lo

Arash Libra said...

hahaha..*lol*

btw, skang dah jarang org maen sms..

bbm jerk..tak pon what's app..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...