August 25, 2011

Senggang masa jer

Pernak tak korang nampak peti ais atas highway?

Peti ais yang kita simpan sayur dan ikan tu la...

Seriously tak pernah?

Betul ni?

Nak tengok tak?

Nah...


Menarik kan?

Cuba tengok yang ni plak.

Ni versi yang up sikit.


Sama tak kawan-kawan?

AKUBUKANSUPERMAN: Nak panggil gobok pun boleh jugak...

7 ulasan:

sarawakianboy said...

Of course la tak sama *ketuk meja, buat muka oren dengan suara macho*

Cuba tengok kenarie, muncung dia macam muncung itik. Matilah kena sula dengan perodual nanti. Hihi..

p/s: Hi Reel, I can smell you out of idea nak tulis entri hari ni.

Entri hari ni macam nak tulis tak nak tulis je. Eh ye ke? Haha!
My advice is, cuba cerita pasal kenangan Reel masa sekolah or uni. My advice la. Hahaha! *bapak demand gila I*

#flipshair!

W. Hidney said...

Naz... Not! Entry ni dah siap a week ago. Cuma post hari ni jer hehe. Look at the amount of time i spent utk edit gambar first tu *posing zaiton sameon. The idea was, orang kata proton juara tu di ajuk sebagai peti ais atas jalan or almari atas jalan hehehe

Ni yg nak rasa oren ni... :)

NUke_Rude said...

ko ni.. tak baik bro...
kalo designer keter tu terbaca entry ko ni, sure duk berkurung dlm blik sampai lpas raya.

haha.

FaizalSulaiman said...

hahahahahaha

I panggil kete ni roti bergerak.some of my frens my called it kotak kasut bergerak

jahat gile.hahaha

jejaka anggun said...

cantik apa kereta nih....

bukankosong said...

kecik hati sape yg pakai JUARA

W. Hidney said...

nuke... hahaha bukan nak buruk2 kan org. cuma nak isi masa lapang jer bro

faizal... nak kata kotak ubat gigi bergerak pun boleh. the sky is the limit hahaha

shaz... kalau modified, yes memang akan cantik. tapi kalau 'bogel' memang buruk

bk... u pakai juara ker? jangan amik ati ek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...