August 29, 2011

Selamat hari raya


Bersempena dengan hari raya Aidilfitri ni, aku nak ucapkan selamat hari raya kepada semua follower, bakal-bakal follower dan pembaca-pembaca senyap AKUBUKANSUPERMAN kat luar sana. I love you all and I will marry you all!

Kepada yang baru merancang nak balik kampung tu, jangan drive laju-laju. Bersopan santun la di atas jalan raya. Tapi aku tak ajar korang drive sambil bersimpuh!

Jangan rasa OREN tau di hari raya ni.

Kalau nak rasa OREN, panggil aku.

Aku balik kampung on the second day raya...

Waaaaaa!!! *jerit suara kepit

AKUBUKANSUPERMAN: Semoga korang kaya-raya dengan kutipan duit raya korang tu

8 ulasan:

sarawakianboy said...

Amboi, kemain rumah you beb, muzium bagai.

Cam ni la org nak bertandang, dia lari. Hihi.

*pasang lagu dari jauh ku pohon maaf*

Reel, Selamat hari raya maaf zahir batin. Minta maaf banyak-banyak kalau ada salah silap sejak kita kenal you (perghh, bunyinya macam drama rayanya). Hihi! 0-0 ye bang. InsyaAllah me singgah rumah you mengutip duit raya kt bintulu tu. lol!

Have a safe journey back to our tanahtumpah darah kita. *suara serius*

*menitis air mata tulis komen ni sambil tsk tsk kat tisu*

W. Hidney said...

Naz... I have a dream that one day i'll buy sarawak museum and call it as home hahaha. Selamat hari raya to u too dear. U'll get ur duit raya once u're in kl hahaha *posing dr. Rozmey

sarawakianboy said...

Oh, I tak suka rumah besar-besar tahap dewa macam tu. Senang sangat nak hide and seek nya and one more takut, coz org cakap berhantu itu ini kalau rumah besar2 ni. Hihi!

Ok, see you then la in KL! I nak duti raya spesel tau *posing superman!

W. Hidney said...

Naz... U? Penakut? Really? *praktis jalan senyap2

Siti said...

siannya 2nd day raya br blk... but anyway SHR. MZB.

bukankosong said...

aku ilek aje balik raya ke-3 pagi

slmt ari raya my fren

jejaka anggun said...

salam lebaran. minal aidil walfa izin

W. Hidney said...

siti... selamat hari raya to you too

bk... sama2 la kita rilek2

shaz... terimas shaz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...