August 8, 2011

Seksi

Korang rasa loghat utara seksi tak?

Aku rasa sangat seksi.

Diulangi SANGAT seksi!

Aku gila suka dengar orang cakap utara. Macam best giler. Kalau kecek klate tu penuh kelembutan, loghat utara is the opposite of that. Tapi memang seksi. Macam Fasha Sandha kalau marah. Cantik dan seksi...

Err mungkin kaitannya tak berapa nak nampak...

Tapi kenapa ek? Mungkin aku pernah skandel dengan ramai orang utara sebelum ni kot.

Maybe. Jap aku nak kira balik... 1... 4... 9...

AKUBUKANSUPERMAN: Sangat suka tengok citer Mami Jarum

6 ulasan:

FaizalSulaiman said...

ahahahahahha


suka gak dengar kawan2 utara cakap.

"aku tabuh sat gi"ahhaha

bukankosong said...

yup,same ler kiter ye

ha..ha..

9 ke? hebat demo!! :p

jejaka anggun said...

dah tgk cun? banyak menjerit jer dlm citer tuh... camtuh ah dorang cakap kan?

Siti said...

awat la hang jd lagu ni...loqlaq betoi la...

achik ezam said...

org jawa suke tak?

sukela sukela sukela plzzzzzz

*eh over

W. Hidney said...

faizal... suka jugak? hehehe samala kita

BK... 9 tu yang teringat. kalau yang tak teringat tu? hahaha

shaz... memang terjerit2

siti... alahai seksinyer!!!

achik... tak jumpa org jawa lagi hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...