AKUBUKANSUPERMAN

August 28, 2011

*Posing Sinchan

Banyak kali jugak aku pakai phrase *posing Sinchan dalam entry aku. Mesti korang tanya camner rupa *posing Sinchan tu kan?

Finally hari ni aku nak tunjuk kat korang camner rupanya *posing Sinchan yang sebenarnya.

Nah hameeekkkk!


Tapi suka aku nak bagi amaran kat sini. Jangan buat depan boss atau depan bakal mertua korang. Tak pasal-pasal korang kena rejam kang.

Lepas tu siapa yang OREN?

Korang jugak kan?

Tapi kenapa *posing Sinchan? Kenapa tak posing Sailormoon jer?

Dengan kuasa bulan akan menghukum mu?

Sebab aku tak suka Sailormoon.

RIMAS!

Untuk korang yang pernah nonton kartun Sinchan, mesti korang tak akan ada masalah nak kaitkan *posing Sinchan dengan apa yang aku nak sampaikan. Berlawanan dengan rasa OREN, *posing Sinchan adalah untuk menggambarkan perasaan aku yang perasan best, bagus, comel dan handsome yang infiniti. Tapi sebenarnya SEDIH!

Rasanya ada potensi tak *posing Sinchan ni digunapakai semacam rasa OREN tu?

AKUBUKANSUPERMAN: Moh *posing Sinchan

3 ulasan:

kin said...

lar ... selama ni kak kin dok imagine posing si sinchan yang dok silang kaki ngan tangan tu, Reel...
Gamba ni macam sinchan tengah mimpi nampak awek cun dalam train jek :P LOL

sarawakianboy said...

Alahai, complicatednya explanation for posing Shin Chan ni. I thought posing Shin Chan tu posing nak cakap 'hah, padan muka' kat kau.

Btw, love your creativeness of posing segala bagai ni. Hari tu pernah ternampak posing zaiton sameon la, posing amy winehouse la.

I pun nak posing gak la Reel, Posing Sarawakianboy. For sure la you tau, what is posing sarawakianboy ni. Hahaha!

p/s: Lewat hari ni I jenguk blog you, busy day oh baby! -_-;

W. Hidney said...

Kak kin... Hahaha skrg kak kin tau la ek

Naz... Owh tau sangat posing sarawakianboy tu hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...