AKUBUKANSUPERMAN

August 26, 2011

Oh kad raya

Tahun ni aku dapat paling banyak kad raya. Kalau aku tak macho, aku dah menangis suara kepit dah sebab terharu sangat. So nasib baiklah aku ni macho orangnya *posing S. Jibeng

Some of the cards are from manager-manager ladang yang aku visit sepanjang tahun ni. Ingat jugak diorang kat aku walaupun aku dah 'sembur' diorang cukup-cukup. Korang ingat lagi tak manager yang aku pernah marah sebab lambat jemput aku kat hotel masa aku kat Lawas tempohari? Klik sini untuk story lebih lanjut.

At least now I know I am forgiven hahaha.

Tapi some of the cards really makes me laugh.


But seriously I am not feeling OREN though. Aku kena tulis I AM SINGLE kat dahi kot...

AKUBUKANSUPERMAN: Aku dah start cuti raya. Korang?

11 ulasan:

FaizalSulaiman said...

dan dot dot dot (mcm tajuk filem pulak)hehehe

kena tulis S la standart form for superman and single.hehehe

btw gempak gile header.serius!!!

*word verification: tencion
hahahahaha

Maya said...

kannnn....dah takder change tuk dioffer jadi menantu dek para manager tue.. Saya dulu (*dulu) selalu dioffer tuk jadi menantu (pakciks)dan isteri (yg muda belia laa)...

Agaknya awak kena invent title for bujang tuk lelaki, kalau perempuan Cik, lelaki apa ya?

W. Hidney said...

faizal... bukan dah standard semua superman single ker? hahaha

maya... titlenya ABANG COMEL hahahaha

Siti said...

itu maknanya sama ada muka ko nampak tua ataupun muka ko mmg macam muka laki org. kehkehkeh...diorang tgh kasi hint kat ko suh kawin la tu...

jgn marah haa...

selamat hari raya. maaf zahir dan batin.

sarawakianboy said...

Hah, header yang sangat cool and cantik walaupun dah upgrade ke tiga suku, and why 3/1/3 lol. :p Comel.

Tahun ni adalah tahun sedih tak dpt kad raya sangat, dpt satu je kad raya tak macam dulu. Biasalah, orang pakat hantar bbm, email semua etc....

Yang paling tak tahan tu dan ....
Just like me, kad raya ke, kad kahwin ke mesti ada org tulis dah isteri semua, katanya lebih proper dan formal...(rasa oren tapi at the same time, alhamdulillah, tetiber)

Cerita pasal kat raya yang bapak best ni. Tak ingat lah raya bila. Ada sorang member I yang jauh la hantar kad raya, tapi entah macam mana kad raya yang dia hantar tu sebenarnya bukan untuk I untuk exgf dia, maybe sila masuk sampul ke apa. Apa lagi, ayat minta maaf jambu semua kaw-kaw betapa orennya terus tulis kat dalam kad raya tu..

Bila raya je kalau teringat kad raya, mesti teringat kad raya yang silap hantar tu kat I.

To me, susah nak cari kad raya yang orang tulis panjang2 instead of 'selamat hari raya' and from company (company cermin mata la, client la, clinic la)

p/s: Masa kecik suka kad raya kartun-kartun yang bapak cool tu.

Okido, perghhhh! Panjangnya komen ni Reel. I baca pun 'gulp' LOL!

W. Hidney said...

Siti... Eh i umo 15 lagi la. Nak kawin muda lagi. Nanti nak bagi anak isteri mkn apa? Kalau dpt beli beras kat kedai dgn kasih sayang lain le hehe. Awak dimaafkan... Lol

Naz... Haha mesti lawak u baca kad tu kan. Kalau i, i akan reply dan letak gambar i dgn tudung dan muka bermisai bagai. Mesti org tu bunuh diri terus ngeee. I letak 3 suku sebb ni versi ting tong. Kalau serius sgt nanti org takmau baca lol

W. Hidney said...

Shaz... Ampun shaz i terdelete komen u. yer memang i single mingle lagi. Im waiting for another single being to put a ring on my finger lol

kin said...

Dapat berapa Reel?
Kak kin dapat satu jek tahun ni.... daripada Pulen... & i'm still figuring out who is this Pulen?? ... jeng jeng jeng

;D

ADfeez said...

mmmg kalo kad raya kalo nk nmpk professional akan ditulis mcm tu...
i sllu pesan kalo nk bg kad raya..
tulis mcm nie..
kepada encik adfeez, isteri ( lisa surihani atau luna maya ker) dan anak2..
nk bc pun sdp.. rasa STRawbeRRY.. jer :P

W. Hidney said...

Kak kin... Dapat dapat 12 keping. Pulen tu apakah? Jeng jeng jeng

Adfeez... Wah wah wah berangan nya!

jejaka anggun said...

TERdelete????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...