July 29, 2011

www.hidney.com


I've always wanted to have my own personnel domain; www.hidney.com instead of www.hidney.blogspot.com. Senang kalau nak sebut atau nak promote kat member sebab aku pakai domain nama aku sendiri. Nak ingat pun senang.

www.oren.com pun sedap gak.

But guess what? That actually is a reality now.

I am now on www.hidney.com baby!!!

Rasa OREN tak kalau aku cakap domain ni orang yang sponsorkan untuk aku?

OREN tak?

Thanks to Ameer Zach. It was a sudden and unexpected surprise and believe me Ameer I can't thank you enough. Siyes aku sendiri pun teruja lagi ni.

Hadiah belated birthday katanya.

Thank you Ameer bro. I am indeed touched.

To all my dear followers, you may change the link to my AKUBUKANSUPERMAN in your blog ya. Tapi kalau pakai link lama pun, it will redirect you to the new address. So no worries.

So ladies, gentleman and those who haven't decided yet, fasten your seat belt, seat upright and tray table stowed. On behalf of BergoyangAir, I wish you... Enjoy our flight of craziness!!!

Oh yeah baby!

AKUBUKANSUPERMAN: I've changed my domain, but still I am no superman. Just me...

13 ulasan:

kin said...

super cool!

(patut ler 2 ari lepas tak leh nak masuk blog nih... oren sejekap ;p )

W. Hidney said...

kak kin... hehehe harap2 penantian tu bebaloi la hehehe

Siti said...

tahniah!!! lps ni sila update blog secara bertubi-tubi ye.hikhikhik..

FaizalSulaiman said...

perghhh tahniah bro!!!

always be your supporters!!hehehe

Azura Iznil said...

oooohhh....manisnya rasa OREN itu.

Amoi said...

wahhh dah berdomain sekaranggg nih!
haha

rojakstory.com ?

HAHA

shandye. said...

perrgghhh... dh pakai domain sendiri dah ni....

mantoppp... hehehe...

Pojiepooh Abdullah said...

wahhh meletoppp!
jangan lupakan saya pembaca yang cute pakai baju oren arini!

tapi itu boarding pass kenapa letak URL instead of nama..?
and peliknya tak pernah dengar BergoyangAir pun airlines mana tuh?
Seramm jer bunyi!

W. Hidney said...

siti... hahaha kalau update bertubi2, kena baca pun bertubi2 la. deal?

faizal... thank you bro

kak zura... manis ek? hahaha

amoi... ok gak kalau rojakstory.com. tapi kenapa tak amoi.com jer?

shandye... terimas bro. kena bersyukur sebab ada org sponsor hehehe

pojie... hehehe boarding pass tu dah di edit tru photoshop. disengajakan letak all the details kat boarding pass tu supaya kena dengan topik entry hehehe. memang tak wujud BergoyangAir tu. tu sekadar imaginasi OREN i

jejaka anggun said...

syabas!

W. Hidney said...

Terimas shaz

che e said...

Taniah..

che e said...

Taniah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...