July 1, 2011

Tetek dan FB


Aku nak tanya, berapa kerat kawan korang dalam FB?

10?

50?

200?

Atau 2 juta?

Apa rahsianya dapat kawan sampai 2 juta? Mungkin apa yang aku akan sampaikan sini akan bagi korang idea.

Sejak dua menjak ni aku perasan makin ramai yang tunjuk tetek kat FB. Memang le cantik kan. Kalau tak cantik orang tak akan klik dan befriend. Tapi kalau dah terlalu banyak tu, makin menyemak plak aku tengok tetek-tetek tu.

Kenapa ek?

Kawan FB aku cuma 100 lebih jer sebab aku letak gambar muka kucing aku kat profile.

Apakah aku perlu menetek untuk dapat lebih ramai kawan?

Mungkin aku perlu tayang tetek untuk dapat lebih ramai follower kot?

Wawawawa...

JIJIK!

AKUBUKANSUPERMAN: Aku maju dalam acuan sendiri...

12 ulasan:

FaizalSulaiman said...

laki pempuan sama tunjuk tu yg fren mencanak naik tuh:)

wakakakaka

ct_cucubi said...

pastikan dulu T---- bebas dr bulu k.. hakhakhak.. melawak jer dorang ni...

W. Hidney said...

Faizal... Ada ker perempuan tunjuk tetek? Mana?

Ct... Eeuuuwwwwww

Adam Idris said...

2 juta? limit bukan 5,000 ke?
lain laa fan page kan?
hehe

tengku_fir21 said...

nak tgk tetek..nak tgk tetek..ahahaha

Siti said...

tak baik tau sebut t3t3k hari jumaat tau. tercemar hari jumaat yg mulia ni tau!!kakaka...oren betul...

flyz said...

ye ye je mmber 100 owg...

bencila...

hu..hu...

Azura Iznil said...

tak pe kawan sikit kat FB tapi mesra. Kawan sampai 2 juta bukan kenal pon. Paling kenal pon sbb tetek aje...sgt euww!

jejaka anggun said...

x sabar nak tgk tek u hid... mesti kekar. LOL.

W. Hidney said...

adam... hahaha tu sebgai contoh ajer

fir... ish tak boleh. kita org timur hahaha

siti... OREN ek? hahaha pandaaaaaiiii

flyz... sama la kita

kak zura... betul. kita utamakan kualiti dari kuantiti

shaz... hahaha aiyooo

Maya said...

Ha'ah betui hencik hidney...last week ingat nak post camni kat my wall

"Pempuan2 suka tayang buah2an kat fb dan lelaki2 pula suka add buah2an tadi...erk, jijik"

Tapi tak terpost pasal macam sendiri yg malu plak nak tulis lagu tu...uhuh

apakata sy post then u et al. like manyak2 hahaha

W. Hidney said...

maya... we are in the same wave lenght hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...