July 5, 2011

Offer BAIK punya

First of all allow me to thank you guys yang dah follow AKUBUKANSUPERMAN. Dah bertambah-tambah dah pengikut aku tengok. I can't thank you enough. *posing sinchan

Moving on...

Sepanjang 15 tahun aku hidup (chuckle), aku tak pernah actually jejak ke town Sandakan. Banyak yang aku dengar pasal grooviness bandar ni dengan unsur art deko nya yang melambak.

Tak tau apa tu art deko?

Bayangkan Concorde Hotel KL.

Anyway, last weekend aku kat Sandakan untuk visit trip aku. Besar jugak. Dengan jakunnya aku terus ronda-ronda lepas check-in.

Destinasi?

Sandakan Bay.

On the way ke SB, aku singgah kat convenience store, membeli gula-gula barang sebijik dua untuk dinyonyot. Dengan tiba-tibanya aku terasa ada tangan yang meraba belakang, bergerak perlahan-lahan ke bahu dan last sekali ke lengan aku.

It was amazing yang aku actually let the tangan do all that without a slight detestation. Aku membayangkan orang yang meraba aku tu berwajah Fasha Sandha atau at least Sharon Stone.

Walhal?

Ayam berwajah bisa yang tersengih dan berkata, "Abang hensem mahu servis?"

Tak tau samada aku nak rasa OREN atau teruja dengan offer tu.

Tapi dia kata aku hensem dowh!

AKUBUKANSUPERMAN: Of cos aku kata no sebab aku budak baik *sambil duduk bersimpuh dan menunduk malu

5 ulasan:

Naz said...

'Ayam' tu cakap kau hensem?

Untunggggglah ayam tu ckp...... :p

Tak payah nak rasa oren sangat okeh.. Hehe!

W. Hidney said...

naz... i can sense some OREN-ness in your tone hahaha

arina ahmad said...

nasib no pada servis, kalau yes... mengandung la oren nanti rasanya. hihih

FaizalSulaiman said...

ayam tu ada rupa bentuk ayam yang cun tak?hahahaha.

keep writing, bro!

ini serius.word verification kalini

'buntut'

kah kah kah

W. Hidney said...

arina... hahaha dah pandai pakai OREN ek. bagus!

faizal... LOL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...