AKUBUKANSUPERMAN

July 19, 2011

Of lagu asli

Terkejut tak kalau aku cakap yang aku suka dengar lagu asli? Lagi asli lagi bagus...

Scroll through my song list, you'll know what I mean.

Lagu ni biasanya comprises of pantuns and poems. Tak kompleks kalau nak dengar especially kalau stuck dalam jem. Pernah jugak ada awek toll yang buat muka toya bila dia dengar aku pasang lagu Pasir Roboh masa aku nak buat pembayaran.

Tau tak lagu Pasir Roboh?

Aku start minat dengan lagu-lagu asli ni masa aku kat universiti lagi. Aku dulu penari UiTM *posing sinchan

Ok you can laugh...

Mula-mula aku just membuang tebiat join malam ekspresi seni dan mewakili kolej. Tau-tau kitorang menang. Sedikit story of all that aku dah postkan kat entry ni. Klik jangan tak klik.

Lepas tu aku jadi seronok and join badan kebudayaan universiti plak. Ngajat iban is my niche.

Jangan memain...

Ah yes, all that makes me a good podium dancer too.

LOL!


AKUBUKANSUPERMAN: Aku suka lagu-lagu Rahim Jantan sebab suaranya memang jantan.

4 ulasan:

flyz said...

mesti cute bila ko menari pakai cawat

jejaka anggun said...

i tau menari kat poll jer...

f said...

penari?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*pengsan!

W. Hidney said...

Flyz... Pls know that i am very cute especially when im in my cawat hahaha

Shaz... Wow. Nak berguru boleh?

F... Pengsan jugak hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...