July 11, 2011

Kantoi


We are no saint. So once in a while kita akan buat silap. Cuma yang membezakan antara kita dengan makhluk bertanduk tu ialah kita boleh belajar dari kesilapan dan boleh bertekad tak buat lagi.

Tapi kan, benda yang salah ni la yang sedap nak buat betul tak? I guess dari situ la orang dapat term GUILTY PLEASURE.

The pleasure of being guilty...

So I can't blame those sinners.

So what is my point?

My point is, kalau nak buat jahat tu jangan la sampai terkantoi.

Nescaya akan OREN kalau nanti kantoi.

Sekian terima kasih.

AKUBUKANSUPERMAN: Jom buat jahat

11 ulasan:

Pojiepooh Abdullah said...

Pesanan taley blah. Hahaha!

PojiePooh; Hanya Satu...

Siti said...

errkk..kat dunia mungkin buleh lepas. tp kat 'sana'....gulpp..

FaizalSulaiman said...

jangan buat jahat sampai terkantoi.hahaha

takyala buat jahat.tak baik

shandye. said...

buat jahat berpada-pada, buat baik biar selalu.

hehehe...

jejaka anggun said...

yg pastinya entry nih pasal siswi ker pasal sembelih tuh?

musykil plak...

NUke_Rude said...

yeah. guilty pleasure.
or
guilty & pressure?
huhu.

DanieL AdiE said...

Ingatla pada SANG PENCIPTA...

arina ahmad said...

see. dunia akhir zaman. teettt~

aidil dbahri said...

encik hidney, dekat company encik hidney kerja ada vacancy x? hehehe, tetiba lagi topic. :)

W. Hidney said...

pojie... hahaha thats the whole point of it

siti... GULP

faizal... tak best arr kalau cam tu hehe

shandye... can't agree more sebenarnya hehehe

shaz... dua2 actually. kebetulan dua2 berita kat satu muka surat yg sama. cuma nak imply the berita dengan diri sendiri hehe

nuke... dua2 pun boleh

daniel... sentiasa...

arina... teettttt!!!

aidil... hahaha sangat tetiba. nak keje apa?

aidil dbahri said...

kerja apa yg ada??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...