July 18, 2011

In-flight bloopers 3

This was my very first experience pasal how garang a cabin crew can be. Despite all that welcome-aboard-sir rhapsody, don't be fooled thinking that they will not tell you to-fuck-your-face-off when they are angry.

This male passenger came in with an I-don't-give-a-fucking-care-about-you-face and started to play with his handphone once he seated. Sewaktu announcement sarankan penumpang untuk padamkan alat elektronik, nada dering smsnya still kedengaran.

Degil nak mampus penumpang ni.

"Sir please. No handphone. We are about to depart." Kata sorang lady crew dengan sopannya. But of course he just ignored her and continue with his love affair with the gizmo.

As the crews performed their safety briefing ritual, all of a sudden handphone penumpang ni tadi berbunyi. That actually stopped the lady crew tadi in her track but continued with her safety briefing.

And guess what happen next?

The lady crew went to this stubborn passenger and shouted, "For the last time sir, no handphone allowed. You may claim your handphone once we landed!"

She took the handphone and left the passenger in confusion.

Padan muka!

Rasa OREN la tu...

AKUBUKANSUPERMAN: Sungai yang tenang jangan disangka tiada buaya...

5 ulasan:

nn said...

macam kena rampas handphone kat sekolah. haha

teringat abah aku pernah kena marah sebab smoking. katanya dah tak tahan sangat nak kena hisap rokok jugak. apalah orang tua lagi degil dari budak-budak kengkadang -_-

W. Hidney said...

nn... merokok dalam penerbangan ini tidak dibenarkan dan merokok didalam tandas akan mengaktifkan isyarat penggera kebakaran :)

Siti said...

macam-macam kejadian boleh tgk masa dlm pesawat. tp plg tak suka kalo sepanjang penerbangan tu budak2 buat bising atau menjerit2. dan mak pak dia rilek je wat tak tahu. gangguan emosi ye!

flyz said...

tetiber rasa nk giv me 5 kat lady crew tu

padam muka si degil phone

budget pakai iphone la tu...opsss!!

W. Hidney said...

Siti... Memang. Parents yg hati sejuk ni

Flyz... Hahaha bukan iphone yer kawan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...