July 17, 2011

In-flight bloopers 2

Ok welcome to the second round of in-flight blooper-ness. Untuk korang yang terlepas the first story, klik kat sini untuk ulang tayang.

Macam astro plak aku rasa.

Anyway cerita ni berlaku beberapa tahun lepas. Masa tu aku fly dari Bintulu ke KL naik kapal merah yang everyone can fly tu. Walaupun flight tak penuh, aku dapat rasakan yang penumpang-penumpangnya tak selesa sebab ada sorang budak kecik ni, dok terjerit-jerit dan maknya plak can't seem to have a control over it.

As we all now syarikat penerbangan tu ada menyediakan perkhidmatan menjual cenderamata dan makanan dalam kabin. So dalam usaha si emak untuk menenangkan anaknya yang ting tong tu, dia belikan anaknya tu crayon.

Budak tu menjerit, "I want paper! I want paper!"

Spoil brat!

Dengan terkocoh-kocohnya mak budak tu minta paper dari kabin krew. Kabin krew tu plak aku rasa macam dah fed-up and they took their sweet time nak dapatkan budak tu paper.

And can you guess what will happen to a panic mother, screaky spoil brat, a new set of crayon, no paper and a pristine white cabin wall?

A picasso of course!

That was epic funny to see how that mother continuously praised the lord and those jaw-to-the-knee cabin crews. Surprisingly budak tu berhenti menjerit after all that.

Habis la OREN cleaner nak bersihkan semua tu.

AKUBUKANSUPERMAN: Now everyone can conteng!

2 ulasan:

nn said...

bahahaa. ok ni terbaik. budak tu buat macam rumah dia sendiri je. padahal conteng dinding rumah pun mak marah kan. sape suruh cabin crew lombab!



nanti nak buat entry OREN gak ah tapi entah ke bila. i'll drop the link here once i finish it. :)

W. Hidney said...

nn... hahaha ok gak tu kalau buat entry OREN. nanti i'll pay a visit once its ready naaa

thanks for your support

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...