AKUBUKANSUPERMAN

July 28, 2011

Aku nak balik!


Masuk hari ni dah 26 hari aku keluar outstation. Maknanya dah 26 hari aku tak ada kat KL.

Tapi ader ker yang merasai kehilangan aku?

Ramai jugak yang tanya apa aku rasa bila aku buat outstation sebulan penuh? Kalau korang ingat aku akan jawab OREN, korang sebenarnya salah.

Aku rasa penat.

Dan rindu...

Dan horny...

Ngeee...

Kenapa penat? Sebab aku penat buat reccomendation for compliance tapi yang buatnya boleh hitung pakai jari jer. Banyaknya yang degil dan berdolak dalih dengan pelbagai alasan. They nag about problem and their problems were only problems, not opportunities as I see it.

Nak seribu daya. Tak nak seribu dalih.

Ada jugak yang kata diorang tak tau macamana nak buat. Haaa tang tu memang aku akan tibai habis-habisan le sebab aku dah explain dari A sampai Z camner cara nak buat benda yang aku suruh tu during my previous visit.

Manager tak manager. Aku bantai sekor-sekor.

Ada executive yang hampir nak nangis bila kena titik dengan aku.

Degil!

Apa yang aku rindu plak? Aku rindu nak bayar toll on the way aku pergi keje. Rindu aku nak cakap terima kasih kat awek-awek toll tu. Duit syiling dah banyak aku kumpul untuk tujuan murni tu. Tak pun aku rindu nak pakai Touch N Go card aku. Dah bersawang dah dalam wallet ni ha.

Selain tu aku rindu dengan morning train ride aku. Aku rindu nak tengok gelagat warga KL dalam tren setiap pagi. Pastinya dah agak lama aku tak kena raba dalam tren. Rindu plak rasanya *posing Sinchan

Pasal horny tu aku tak mau komen. Karang tak pasal-pasal korang unfollow aku.

Dah le follower aku ni semua cun-cun belaka. Rasa macam nak bawak jer sorang dua jumpa mak ayah. Perkenalkan untuk jadi bakal menantu depa.

Mesti diorang approve nyer...

Confirm la tu...

AKUBUKANSUPERMAN: Tak sabarnya nak balik KL esok

8 ulasan:

flyz said...

nak rasa ke BANGLA raba ko?

Ha..ha..

jejaka anggun said...

naik tren mana yg kene raba nih... nak! nak!

W. Hidney said...

Flyz... Hahaha awwww tak kuasa yu

Shaz... Try naik tren dgn i someday. But i guess if that happen, they will raba u instead. U lagi anggun dari i hahaha

ct cucubi said...

wah.. sound soo byk duit nak bg kat tol.. :))

lish said...

ok.u boleh inbox i pasal part horny tu.i janji i tak unfollow u.

W. Hidney said...

ct... hahahaha nak ker? cepat duduk kat toll. nanti i datang

lish... hahaha baiklah

FaizalSulaiman said...

hahahahaha...

cepat2 balik KL. Rugi setiap kedai makan kat sana ko takde k.hahaha

oren tak?

W. Hidney said...

faizal... hahaha kedai makan apa yang rugi sangat tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...