AKUBUKANSUPERMAN

June 1, 2011

TBB dan JK

Maknanya TAK BOLEH BLAH!

Apa korang rasa kalau korang tiba-tiba orang yang korang tak kenal hantar jemputan untuk mengundi diorang sebagai penulis blog fames untuk satu online award yang you know what?

Bukan sekali...

Tapi berkali-kali yer kawan-kawan.

Rasa OREN tak?

I will vote you if my mom knows you atau isi blog engkau yang memang terbukti gempak best. Ni alih-alih entry lirik lagu yang engkau copy paste dari Google dan tunjuk gambar cam-whore engkau dalam pelbagai posisi.

Sedih!

Kalau aku la, I will just accept the fact that I am not that famous.

Get a life and stop harassing people with your silly invites.

That award is for a much deserving blogger.

AKUBUKANSUPERMAN: JK = Jiwa Kacau

10 ulasan:

aidil dbahri said...

hahaha. hang tak nak join contest tu?

W. Hidney said...

Aidil... Tak nak la. I tak cukup syarat lagi. Follower pun baru 100 lebih jer. Tak fames mana pun

FaizalSulaiman said...

tak suka banyak2 invitation tu. tapi i selalu ambil pendekatan tak ambil peduli.famous blog tapi isi hampeh watpe.

famous akan datang sendiri.

jejaka anggun said...

alah, i fames ngan gosip2 liar jer kak rok... bole ker?

W. Hidney said...

faizal... tau tak per

shaz... hahaha baiklah

iKhRam said...

hahaha..
dah suruh undi... terpaksa la kite undi.. hahahaha!!

W. Hidney said...

ikhram... laaa cam tu kaaa?

ctek8 said...

usaha itu tangga kejayaan. haha mane tau dlm seratus yang die invite tu ade la 10org yang baik hati nak undi..huahua

W. Hidney said...

Ctek8... Kadang2 sedih plak memikirkn. People will do anything to be popular

theblabber said...

I feel you. Annoying tahap nak bunuh. Kalau dah glamer, tak payah penat2 tebalkan muka suruh orang undi kan? And funny is,most of the so-called femes bloggers,aku tak kenal pun. Apakah maknanya semua ini? Hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...