June 7, 2011

Email lama


Dah lama tak update naa? Korang rindu aku tak?

Anyway pagi tadi aku membuang tebiat dengan membuang email-email lama since aku muda bergetah dulu. Sajer nak clear inbox sebab aku dah agak lama tak bukak email yang satu ni. 

Email aku bersepah.

Aku lupa password.

Bengap punya pasal.

Dalam banyak-banyak email yang aku buang tu, aku terbaca email-email lama antara aku dengan scandal-scandal aku. Pergh aku rasa macam becak balik dowh. Merembes luar kawalan dengan ayat-ayat kuntum yang aku karang. Tak sangka aku agak buaya jugak.

Kemain lagi...

Dalam tak sedar tu aku dapat menyimpulkan satu konklusi yang mana bila dah lama bercinta everything will slowly fall apart. nampak la semua celanya couple kita tu. Time tu la nak banding-bandingkan dia dengan masa mula-mula bercinta dulu.

"Dulu awak macho. La ni awak hanco."

"Dulu kentut I pun awak kata wangi."

Pijak semut confirm tak mati.

Sekarang ni tak pijak pun semut tu akan mati.

Penyek.

Mampus.

So bila dah jadi cam tu, sedikit inspirasi dari benda-benda nostalgik (macam email-email meleleh) mungkin boleh mengurangkan keruh hubungan tu.

AKUBUKANSUPERMAN: I miss that moment when you came from underneath my blankie and said "good morning love"... *weep

11 ulasan:

ctek8 said...

perghh becintun pakai emel ke? haha

W. Hidney said...

Ctek8... I tak setua yg u fikir ok lol

FaizalSulaiman said...

perghh

satu lagi bila cek semula email2 skendel2 lama ayat2 nya mesti tak boleh blah.hahahahaha

W. Hidney said...

Faizal... Betul tu. Tak boleh disangkalkan lagi

jejaka anggun said...

email lama ke? bkn letak surat bawah tempurung ker dulu?

W. Hidney said...

Shaz... Hello. I might be oldies but i ikut peredaran zaman ok hahaha

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

ayat dolu2 mmg cm tu..tp suwiiiittt laaaa bercintun pakai email...

ct_cucubi said...

x sangka ade jugak hang ni peminat hidney.. muakakakaka
pergi zoo nampak kere,
jgn mare..
hahahaha
dpt ku bygkan ayat kuntum mu.. gelak berguling turun tangga 15 tingkat..

W. Hidney said...

Afa... Pakai email tak yah belanja setem. Cuma bayar bill telekom ujung bulan jer hehehe

Ct... Pergi ikea beli tanker. Nak kene ker? 

ct_cucubi said...

:)).. you never change... but i like d way u r.. :P

W. Hidney said...

Ct... Hahaha really? *flattered!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...